Talent Analyse, waar ligt jouw kracht!

Wat is de Talent Analyse?

De Talent Analyse is voor iedereen die wil weten welk werk of welke studie nu echt bij hem/haar past. Hierbij gebruikt Power to Grow een van de top 5 wereldwijde tools waarmee 22 talenten en 44 drijfveren worden onderzocht. Een uitgebreide rapportage (19 pagina’s) met uitleg en enkele coachingsgesprekken geven inzicht in welke richting het beste bij je past. Maak optimaal gebruik van de talenten van je medewerkers of krijg glashelder wat jouw eigen talenten zijn.

Voor wie is de Talent Analyse?

Deze analyse is voor mensen die iets willen veranderen aan hun professionele leven of voor de keuze van een studie staan. Door de analyse ontdek je waar jouw kwaliteiten liggen, of je huidige werk of studie wel echt bij je past en/of welke studierichting je het beste kunt kiezen.

Doe de Talent Analyse eventueel in combinatie met de Beroeps – Activiteiten en Interesses Analyse (BAIA). Bekijk hier de uitgebreide voorbeeld rapportages.

Uitleg over de TMA Talent Analyse:

Iedereen heeft talent!

Dit is voor iedereen die zijn talenten wil leren kennen, van jong tot oud! Het is nooit te vroeg of te laat om je talenten te kennen en van daaruit je eigen wereld te scheppen. Daarom is deze analyse een goed beginpunt om je toekomst verder vorm te geven.

Er zijn vier veel voorkomende situaties waarbij een Talent Analyse bijzonder goed van pas komt:

  1. Wanneer je werk zoekt en je wilt eerst meer inzicht krijgen in je persoonlijke drijfveren, kwaliteiten en competenties,
  2. Je werkt, maar je zou wel eens iets heel anders willen doen, met veel meer plezier,
  3. Als je op school zit, maar je weet niet wat je daarna wilt gaan doen,
  4. Wanneer je twijfelt of je wel de goede studie volgt.

De TMA (Talent Analyse) Methode:

We gaan op zoek naar je talenten met de beproefde TMA Methode. Deze TMA biedt een complete set instrumenten waarmee objectief de relatie kan worden gelegd tussen talent, competentie en beroepen. De TMA is volledig gevalideerd en wordt met succes toegepast binnen een groot aantal toonaangevende organisaties binnen en buiten Nederland, zoals de Belastingdienst, Atos Origin, D-Reizen en de Rabobank.

“Wanneer iemand bewezen heeft dat hij talent heeft, moet hij alleen nog bewijzen dat hij in staat is het te gebruiken.” (Jules Renard, Frans schrijver 1864 -1910)

Klik hier en vraag vrijblijvend meer informatie over de Talent Analyse aan.

Wat stopt jou?

Wanneer er na hierna iets is wat jou tegenhoudt, mentaal, emotioneel, fysiek of spiritueel, kijk dan hier hoe dit op te lossen is.

Partners