Ayushakti

Een vleugje zorg van moeder natuur voor een stralende gezondheid
... Ayushakti Ayurved ...
het meest vertrouwde ayurvedische centrum.

Ayushakti Ayurveda

Al 33 jaar bedient Ayushakti Ayurveda mensen over de hele wereld met zijn bewezen kruidenremedies en authentieke oude behandelmethoden. De zeer ervaren Vaidya’s (artsen) bij Ayushakti Ayurveda zijn pioniers op het gebied van pols lezen, de uiterst effectieve en ingenieus ontworpen natuurlijke gezondheidsdiensten en detox-programma’s die we aanbieden, de kruidenvoedingssupplementen die het herstelproces versnellen en persoonlijke verzorging en geneeskrachtige kruiden die speciaal zijn samengesteld en vervaardigd na jaren van onderzoek. Vaidya Smita Naram, de oprichter van Ayushakti Ayurved en wereldberoemde Ayurveda-expert heeft met succes meer dan een miljoen mensen uit 108 landen geholpen die lijden aan astma, allergieën, artritis, diabetes, psoriasis, depressie, chronisch vermoeidheidssyndroom, rugpijn, fibromyalgie, obesitas, onvruchtbaarheid , vrouwelijke gezondheidsproblemen, hoge bloeddruk, huid- en haarproblemen, epilepsie, autisme, IBS, gezondheidsproblemen bij kinderen en vele andere chronische gezondheidsproblemen. De kruidengeneesmiddelen van Ayushakti zijn de afgelopen 28 jaar geëxporteerd naar de VS, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Rusland.

Historie van Ayushakti

In 1980 ontmoetten Dr. Pankaj Naram en Dr. Smita Naram hun Meester Babaji en begonnen pols lezen te leren terwijl ze hun Ayurveda-opleiding volgden. Ze waren gefascineerd door zijn krachtige maar zeer eenvoudige genezingsmethoden die alleen wat kruiden, thuis gebaseerde detox en huismiddeltjes bevatten. Na een zeer strenge test begon Dr. Naram zijn lessen bij deze oude Meester. In 1983 trouwden Dr. Pankaj Naram en Dr. Smita en Dr. Smita vervolgde de studie farmacie en management. In 1986 begon Dr. Naram zijn Ayurveda-praktijk. In 1987 voegde Dr. Smita Naram zich bij Dr. Naram  en in 1987 richtten ze samen een bedrijf op dat bekend stond als Dr Pankaj Naram Herbal Remedies Pvt Ltd. Dit werd in 1994 omgedoopt tot Ayushakti Ayurved Pvt Ltd. In 1986, het jaar waarin Meester Babaji op 124-jarige leeftijd deze planeet verliet gaf hij hen de verantwoordelijkheid om de leer van Siddha Veda te verspreiden. De Siddha Veda lijn werd in 300 voor Christus gestart door Amogh Patra en vervolgens verspreidde zijn student Vaidya Jivavaka, die ook een arts van Lord Buddha was, deze kennis in Thailand, het Chinese gebied, Tibet, de Himalaya en Griekenland. Hij bewaarde deze kennis in de vorm van geschriften. Deze geschriften werden van Meester op leerling doorgegeven en zodoende zijn ze nu in het bezit van Dr. Smita.

In 1988 werden zowel Dr. Pankaj Naram als Dr. Smita Naram uitgenodigd op internationale conferenties om hun werk over onvruchtbaarheid te presenteren. In 1992 werden ze uitgenodigd om naar Duitsland, Amerika, Italië en het VK te komen om samen te werken met lokale artsen om hen te leren hoe ze van chronische gezondheidsproblemen af ​​kunnen komen met behulp van Siddha Veda’s natuurlijke oude geneeswijze. Tegen het jaar 2000 zagen Dr. Naram en Dr. Smita opmerkelijke resultaten bij chronische gezondheidsproblemen. 12 Artsen publiceerden onderzoeksdocumenten in Europa die aantoonden dat deze oude geneeswijzen effectief is bij depressie, angst, artritis, dermatitis, onvruchtbaarheid en allergieën. Er spookt maar één vraag door Dr. Smita Narams hoofd na het helpen van mensen die lijden aan haargroei, hoge bloeddruk, psoriasis, hoge bloedsuikerspiegel, zwaarlijvigheid, zuurgraad, PCOS, astma, depressie, gezondheid van kinderen, hoofdpijn, schildklier, artritis en chronische pijn, stress & angst, onvruchtbaarheid, hoest en verkoudheid, kniepijn, psoriasis, andere. Hoe kunnen we dit beschikbaar maken voor de gehele mensheid, hoe kunnen we miljoenen en miljoenen mensen op deze planeet helpen? Siddha Veda is een oude Ayurveda-lijn en gebruikt 6 hulpmiddelen – Dieet, Lifestyle, Keukenformules, Detox, Kruidenformules en Marma-drukpunten van genezing met behulp van de 3 R-formule van genezing. De enige oplossing was om andere artsen op te leiden en volledig te ondersteunen om ze succesvol te maken. Deze visie begon vorm te krijgen in Dr. Smita Naram Heart and Soul. Ze begon haar leven te wijden aan het creëren en realiseren van deze visie. Volledig ondersteund door Dr. Pankaj Naram en zo begon de Ayushakti Chain of Clinics. Sindsdien hebben ze meer dan 500 artsen over de hele wereld opgeleid en ondersteund volledig om succesvol te worden. Ayushakti heeft meer dan 1,5 miljoen mensen behandeld en meer dan 30 onderzoeksdocumenten gepubliceerd in internationale tijdschriften die de werkzaamheid en resultaten aantonen, zoals het omkeren van botdegeneratie, het omkeren van artritis, het aanzienlijk verbeteren van kortademigheid in de luchtwegen, astma, het op natuurlijke wijze balanceren van suiker voor effecten op de lange termijn, het beheersen van genetische huidaandoeningen enzovoort.

Pankaj Smita Krushna Naram

Visie
“We transformeren het leven op deze planeet en maken het gelukkig,
gezond en mooi door de ervaring van bewezen oude oplossingen.”

Missie:
“Wij bij AYUSHAKTI zullen collectief werken in een professionele
omgeving om 10x waarde te leveren aan onze klanten.”

Filosofie
“Het bedrijf is vastbesloten om effectieve resultaten te creëren door
continue productverbetering, innovatie en service aan onze klanten.”