Wat Wil Ik Workshop

Wat Wil Ik workshop

Wat is de Wat Wil Ik workshop?

Wat Wil Ik workshop
De Wat Wil Ik Workshop is qua inhoud vergelijkbaar met de PassieTest, maar hier doen we het dan in groepsverband. Het doel is om snel helder te krijgen wat jouw passies zijn en wat je écht belangrijk vindt in het leven. Een praktische 7 stappen-techniek geeft je binnen drie uur inzicht in wat je wilt. Om daarna volgens een concrete handleiding aan de slag te gaan en jouw ideale leven ook daadwerkelijk te leven. De groep bestaat gemiddeld uit 8 personen. De groepsdynamiek zorgt vaak voor een positieve interactie tussen de groepsleden, omdat je van elkaars ervaringen leert.

 

Voor wie is de Wat Wil Ik workshop?

Deze workshop is voor iedereen die iets wil veranderen aan zijn leven. Ga je elke dag met tegenzin naar je werk? Heb je het gevoel dat je steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt? Dat je meer uit het leven wilt halen, optimaal wilt genieten en je hart wilt volgen? Maar weet je niet hoe en vind je het prettig om dit in een groep te doen? Dan is de Wat Wil Ik Workshop absoluut iets voor jou. Want om echt iets te kunnen veranderen aan je leven moet je eerst goed weten wat je wilt. En dat geldt ook voor de vraag “Wat wil ik worden?”.

Wat leer je in de Wat Wil Ik workshop?

Wat Wil Ik workshopIn 7 stappen leer je dat jouw ideale leven binnen handbereik ligt:

  • Je (her)ontdekt jouw Top 5 passies, zodat je weer op het juiste spoor komt en een duidelijk doel voor ogen hebt.
  • Je krijgt inzicht in jezelf. Over waar je nu staat, hoe je daar gekomen bent en wat je tegenhoudt om de volgende stap te zetten.
  • De 7-stappen techniek laat je zien wat je nu écht wilt in het leven.
  • Je leert keuzes maken en selectiever met je aandacht, energie en tijd omgaan.
  • Je komt er achter hoe jouw ideale leven eruitziet.
  • Je leert de juiste beslissingen nemen om jouw ideale leven ook daadwerkelijk te leven.
  • Je hebt de sleutel voor een passievol leven in handen.

Ik leer je hier de complete techniek, zodat je deze kunt blijven gebruiken, elke keer weer dat het voor jou niet helemaal duidelijk is wat je met (een deel) van je leven wilt doen.

Wanneer je wel helder hebt wat je wilt, maar je hebt last van dingen die jou tegenhouden om te bereiken wat je wilt, kunnen we die blokkades opheffen. Klik hier en neem de volgende stap na de Wat Wil Ik workshop.

Of kijk voor de grap eens op de blog van Jeroen Ooms, wat wil ik workshop?

Tijd en investering

Tijd: 3 tot 4 uur
Investering: € 59,- per persoon
(zakelijk € 59,- per persoon ex btw)

Om de kennis met zoveel mogelijk mensen te delen zijn de kosten voor de Wat Wil Ik workshop bewust laag gehouden.


Reactiemogelijkheid is gesloten