PassieTest

De PassieTest => wat wil ik?

PassieTest bij Oprah WinfreyDe PassieTest heeft zelfs in het Oprah Magazine gestaan! De PassieTest bestaat uit twee individuele sessies en helpt je om snel helder te krijgen wat jouw passies zijn en wat je écht belangrijk vindt in het leven. En dus niet wat anderen denken dat goed voor jou is. Een praktische 7 stappen-techniek geeft je al binnen twee uur inzicht in wat je werkelijk wilt. Volgens een concrete handleiding ga je aan de slag om het leven te leiden dat je echt wilt. Wat je leert kun je toepassen op je gezondheid, je relaties, je financiën, je woonomgeving, je bijdrage aan de wereld en je werk.

Voor wie is de PassieTest?

De PassieTest is voor iedereen die iets wil veranderen aan zijn leven. Ga je elke dag met tegenzin naar je werk? Heb je het gevoel dat je steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt? Dat je meer uit het leven wilt halen, optimaal wilt genieten en je hart wilt volgen? Maar weet je niet hoe? Dan is deze test absoluut iets voor jou. Want om echt iets te kunnen veranderen aan je leven moet je eerst goed weten wat je wilt.

Wat leer je met een PassieTest?

In 7 stappen leer je dat jouw ideale leven binnen handbereik ligt:

  • Je (her)ontdekt jouw Top 5 passies, zodat je weer op het juiste spoor komt en een duidelijk doel voor ogen hebt.
  • Je krijgt inzicht in jezelf. Over waar je nu staat, hoe je daar gekomen bent en wat je tegenhoudt om de volgende stap te zetten.
  • De 7-stappen techniek laat je zien wat je nu écht wilt in het leven.
  • Je leert keuzes maken en selectiever met je aandacht, energie en tijd omgaan.
  • Je komt er achter hoe jouw ideale leven eruitziet.
  • Je leert de juiste beslissingen nemen om jouw ideale leven ook daadwerkelijk te leven.
  • Je hebt de sleutel voor een passievol leven in handen.

Wil je begeleid worden door de 1e PassieTest facilitator in Nederland, actief sinds 2009?

Waarom zou je met een gecertificeerd mentor de PassieTest doen wanneer je ook gewoon het boek kan lezen of een workshop kan volgen? Vraag jezelf maar eens af hoe objectief je bent over zaken die jou heel diep raken en wanneer je daarover keuzes moet maken.

  • Het is bewezen dat wanneer een onafhankelijk persoon, getraind in het “wat”, je begeleid dat de vragen werkelijk worden gehoord en dat je uit je hoofd komt en naar je hart gaat luisteren. Onthoud dat Passies uit je hart komen.
  • Als gecertificeerd trainer ben ik niet alleen opgeleid door de bedenkers van dit programma waardoor ik je meer dan uitstekend kan begeleiden, maar ik ben ook vastbesloten je dit proces zo goed bij te brengen dat je het voor de rest van je leven kunt gebruiken en je Passies werkelijk kunt gaan leven.

PassieTest tijd en investering

PassieTest CertificaatTijd: gemiddeld 2 sessies van anderhalf uur

Klik hier voor de originele PassieTest website uit Amerika.

Klik hier voor de PassieTest voor Business om de betrokkenheid van je medewerkers te vergroten, en daarmee de productiviteit en winstgevendheid.

Wanneer het voor jou prettiger is in een groep, klik dan hier voor de PassieTest workshop vorm.


Reactiemogelijkheid is gesloten